ТМ "Косівщина" оцінили за кордоном

19.09.2016

ТОВ « АВІС - УКРАЇНА » - найбільша фабрика нашого регіону, яка спеціалізується на виробництві курячого яйця. Вона - багаторазовий переможець національного конкурсу «100 кращих товарів України». Ні для кого не секрет, що створення потужного аграрного підприємства - процес не одного дня. При цьому підтримання високої якості продукції в самих довгострокових перспективах (а це одна із стратегічних цілей ТОВ «АВІС - УКРАЇНА») вимагає професійного підходу і застосування найсучасніших методик виробництва. Очевидно, що будь-яке птахівництво грунтується на кормовій складовій і ніщо так не зможе гарантувати якість продукції, як приготування власних повноцінних збалансованих кормів для птиці. Тому у вересні 2014 року підприємство розпочало будівництво власного цеху з виробництва комбікормів. Потужність такого цеху досить значна, тільки уявіть: 10 тонн на годину. Будівництво входило в зиму , це ускладнювало багато процесів, але не зупинило їх ні на хвилину, так як колектив підприємства не звик миритися з труднощами. Ще на стадії, коли будівництво цеху було в самому розпалі, команда висококласних фахівців взялася за розробку рецептур для приготування збалансованих кормів, зайнялася нормативною документацією, оснащенням і монтажем лабораторного обладнання, оскільки планувалося виробництво комбікорму за всіма вимогами ГОСТ. Песимісти сумнівалися, що такий цех по виробництву комбікормів вдасться запустити раніше, ніж через два роки. Однак принципова позиція керівництва, невпинна робота команди підприємства, залучення найпрофесійніших фахівців ззовні дозволили перерізати стрічку вже через дев'ять місяців після прийняття рішення про будівництво. Сьогодні яйця торгової марки «Косівщина» виробляють кращі породи птиці, яку годують найякіснішим комбікормом виключно рослинного походження з полів Сумщини.
У «АВІС - УКРАЇНА» особливо піклуються про дієтичні властивості яйця і безпеку кінцевого споживача . Саме тому збалансовані корми не включають в себе складових тваринного походження. До їх складу входить зернова група : кукурудза і соя, вирощені на власних полях, соняшниковий шрот, амінокислоти і вітаміни .
І у споживачів , і у професіоналів склалося стійке переконання : косівщинські яйця відрізняються від інших особливою якістю завдяки збалансованому раціону птиці, постійному внутрішньому і зовнішньому контролю умов виробництва, показникам безпеки і мають повноцінне джерело високоякісних білків , макро- і мікроелементів , а також вітамінів , які є обов'язковим компонентом раціону кожної людини .
Показовим є те, що в стінах підприємства створена власна високотехнологічна ліцензована лабораторія з контролю за якістю сировини для виробництва комбікорму , за хімічним і біологічним балансом в кормах і , відповідно , якістю виробленої продукції .
Про високу якість продукції ТОВ «АВІС-УКРАЇНА» говорить зростаючий інтерес до неї у зарубіжних споживачів. Так, з недавніх пір продукція цього підприємства все більш впізнавана і затребувана на світових ринках. І дуже важливо, що підприємство не отримало жодного нарікання від зарубіжних партнерів! Купуючи продукцію ТОВ «АВІС-УКРАЇНА», кожен сумчанин може пишатися тим, що вона зроблена саме на Сумщині, птиця вигодувана продуктом, вирощеним і переробленим в нашому регіоні. Споживач може бути впевнений в абсолютній якості продукції і пишатися тим, що на сумській землі є такий гідний виробник!