Про компанію

ТОВ АВІС - УКРАЇНА - сучасний птахівничий комплекс, один з лідерів українського ринку з виробництва курячого яйця. Основною перевагою компанії є вертикально інтегрований виробничий цикл, який забезпечує:

- Ретельний контроль якості продукції на всіх етапах

- Високу ефективність роботи підприємства

- Зниження витрат на виробництво і реалізацію курячого яйця.

На сьогоднішній день у розпорядженні АВІС - УКРАЇНА:

- Птахофабрика з виробничою потужністю утримання 750 000 голів курки-несучки. Протягом 3 років планується збільшити поголів'я до 1700 000 одиниць. Пташники оснащені сучасним автоматизованим обладнанням кращих світових виробників таких, як SALMET, Big Dutchman. Птахофабрика виробляє до 200 млн курячих яєць на рік

- 18 000 га сільгоспугідь, на яких вирощується кукурудза і соя - сировина для виробництва власного комбікорму

- Комбікормовий завод продуктивністю 24 000 тонн на рік з власною ліцензованою лабораторією.

На підприємстві впроваджена система управління безпекою харчових продуктів НАССР.

Продукція компанії реалізується на українському ринку під 6 -тьма торговими марками.

З кожним роком компанія збільшує число своїх споживачів і торгових партнерів: від невеликих приватних торгiвельних точок до національних та міжнародних мереж, таких як: Сільпо, АТБ, ЭКОмаркет, Варус,  Мегамаркет, Велика Кишеня, Новус, Ашан и Білла.

На сьогоднішній день ТОВ АВІС - УКРАЇНА має всі необхідні дозволи на експорт курячого яйця в наступні країни свiту: Країни СНД, Сирія, Йорданія, Ірак, Іран, Єгипет, Грузія, Нігерія, Конго, Ліберія, Об’єднані Арабські Емірати, Екваторіальна Гвінея, Гвінея Бісау, Ангола, Гамбія, Мавританія, Ізраїль, Гонконг, Катар, Сьєрра Леоне (SL), Королівство Саудівської Аравії (SA), Бахрейн (BH), Кувейт (KW), Оман (OM)

Один з основних пріоритетів ТОВ "АВІС - УКРАЇНА" є створення та підтримка надійного ділового партнерства.