Про компанію

ТОВ АВІС - УКРАЇНА - сучасний птахівничий комплекс, один з лідерів українського ринку з виробництва курячого яйця. Основною перевагою компанії є вертикально інтегрований виробничий цикл, який забезпечує:

- Ретельний контроль якості продукції на всіх етапах

- Високу ефективність роботи підприємства

- Зниження витрат на виробництво і реалізацію курячого яйця.

На сьогоднішній день у розпорядженні АВІС - УКРАЇНА:

- Птахофабрика з виробничою потужністю утримання 750 000 голів курки-несучки. Протягом 3 років планується збільшити поголів'я до 1700 000 одиниць. Пташники оснащені сучасним автоматизованим обладнанням кращих світових виробників таких, як SALMET, Big Dutchman. Птахофабрика виробляє до 200 млн курячих яєць на рік

- 18 000 га сільгоспугідь, на яких вирощується кукурудза і соя - сировина для виробництва власного комбікорму

- Елеватор потужністю зберігання 120 000 тонн зерна, оснащений сучасною лабораторією

- Комбікормовий завод продуктивністю 29 200 тон на рік з власною ліцензованою лабораторією.

На підприємстві впроваджена система управління безпекою харчових продуктів НАССР.

Продукція компанії реалізується на українському ринку під 6 -тьма торговими марками.

З кожним роком компанія збільшує число своїх споживачів і торгових партнерів: від невеликих приватних торгiвельних точок до національних та міжнародних мереж, таких як: Сільпо, АТБ, ЭКОмаркет, Варус, Караван, Мегамаркет, Бруснічка, Новус, Ашан и Білла.

На сьогоднішній день ТОВ АВІС - УКРАЇНА експортує куряче яйце в наступні країни свiту: Азербайджан, ОАЕ, Катар, Гонконг, Сирія та Ірак. Крім того, компанія має всі необхідні дозволи на експорт курячого яйця в більш ніж 20 країн Африки, Азії, Близького Сходу та країн СНД.

Один з основних пріоритетів ТОВ "АВІС - УКРАЇНА" є створення та підтримка надійного ділового партнерства.