Екскурсія студентів ФЕМ на ТОВ «АВІС - УКРАЇНА».

16.11.2015

Екскурсія студентів ФЕМ на ТОВ «АВІС-УКРАЇНА» .
28 жовтня 2015 для студентів спеціальностей «Економіка підприємства» , «Економіка довкілля і природних ресурсів», «Бізнес - адміністрування» , а також викладачів кафедри економіки та бізнес - адміністрування Сумського державного університету відбулася екскурсія на ТОВ «АВІС-УКРАЇНА». Слід зазначити, що дане підприємство є найбільшим в Сумській області виробником курячих яєць.

Під час екскурсії директор компанії і керівники відповідних підрозділів розповіли про історію відродження підприємства і його структуру управління, умови праці, а також особливості роботи нововведеного комбікормового виробництва. Слід зазначити, що підприємство також вирощує основну складову комбікорми - кукурудзу на сільгоспугіддях підприємства.

Екскурсія викликала жвавий інтерес у учасників, що підтвердилося безліччю різнопланових питань, на які вони отримали вичерпні відповіді від представників підприємства. По завершенню екскурсії студенти отримали запрошення від керівництва підприємства на проходження виробничої практики, а студентам п'ятого курсу розповіли про можливості працевлаштування на підприємстві.

Учасники екскурсії відзначили дружній і привітний колектив підприємства. Студенти і викладачі кафедри економіки та бізнес - адміністрування щиро вдячні колективу підприємства за цікаву і пізнавальну екскурсію.