НОВИНИ БЛАГОДІЙНОГО ЗАХОДУ!

07.05.2020

ТОВ «АВІС – УКРАЇНА» продовжує активно впроваджувати в життя благодійні ініціативи та надає благодійну допомогу, спрямовану на боротьбу з коронавірусом COVID-19 в рамках благодійного заходу «ДОПОМАГАЄМО РАЗОМ» (з умовами благодійного заходу можна ознайомитися на даному сайті в розділі «новини» від 09.04.2020 р).
    Кошти, які зібрані в рамках благодійного заходу спрямовуються за цільовим призначенням для надання благодійної допомоги.
    Зокрема, благодійну допомогу на загальну суму 277 700 грн. надано Сумській обласній дитячій клінічній лікарні у вигляді засобів індивідуального захисту для медичних працівників та витратних медичних матеріалів (респіраторів, захисних комбінезонів, захисних екранів для обличчя, захисних окулярів, блоків розчинів до аналізатору електролітів, електродів, реагентних модулів, аплікаторів, тощо).
     Особливу увагу для забезпечення боротьби з пандемією було приділено первинним ланкам медичної допомоги в сільських місцевостях, оскільки саме медичні працівники сільських ФАПів та амбулаторій першими «тримають удар», приймаючи потенційних хворих на коронавірус COVID-19.
     ТОВ «АВІС –УКРАЇНА» надало благодійну допомогу на загальну суму 238 300 грн. у вигляді комплектів спеціального захисного одягу та обладнання для попередження зараження медичних працівників коронавірусом COVID-19 амбулаторіям загальної практики сімейної медицини с. Коровинці Недригайлівського р-ну Сумської обл., смт. Низи Сумського району Сумської обл., селища Хотінь Сумського р-ну Сумської обл., с. Василівка Лебединського р-ну Сумської області, с. Косівщина Сумського р-ну Сумської обл., с. Перехрестівка Роменського р-ну Сумської області, с. Біловод Роменського р-ну Сумської обл., с. Будилка Лебединського р-ну Сумської обл., ФАПу с. Яструбине Сумського р-ну Сумської обл., медичному пункту постійного базування с. Малий Вистороп Лебединського району Сумської обл., медичному пункту постійного базування с. Терни Недригайлівського р-ну Сумської обл., медичному пункту постійного базування с. Боровенька Лебединського р-ну Сумської обл., а також надано благодійну допомогу КЗ «Центр інфекційних захворювань та дерматології ім. Красовицького в м. Суми, Недригайлівській центральній районній лікарні в смт. Недригайлів Недригайлівського р-ну Сумської обл. Вищевказаним медичним закладам безоплатно передано багаторазові захисні комбінезони та засоби індивідуального захисту (респіратори, екрани для захисту обличчя, захисні окуляри, рукавички, пірометри).
     Благодійний захід триває (термін дії заходу до 10.05.2020 р.)!
     Бажаємо всім здоров’я!