ТОВ «АВІС - УКРАЇНА» ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО БОРОТЬБИ З КОРОНАВІРУСОМ COVID-19!

09.04.2020

Враховуючи несприятливу ситуацію з поширенням в Україні захворювання на коронавірус COVID-19, ТОВ «АВІС - УКРАЇНА» впроваджує благодійну ініціативу, спрямовану на фінансування заходів по протидії коронавірусу.
Так, з 10 квітня 2020 р. ТОВ «АВІС – УКРАЇНА» розпочинає благодійний захід, в рамках якого кошти у сумі 1 (одна) гривня з кожного проданого десятка яєць курячих торгових марок «Косівщина», «КВОЧКИНО», «КОКОРАЙ», «ЕКАДАР», «ДИТЯЧІ», «ГОСПОДИН ПЕТУХОВЪ» спрямовуються на фінансування заходів по боротьбі з коронавірусом COVID-19 та подолання наслідків пандемії.
Товариство активно опрацьовує напрямки благодійного фінансування, які охоплять задоволення першочергових потреб лікарень у медичному обладнанні, засобах індивідуального захисту медичних працівників, потреби у препаратах для лікування хворих на COVID-19, інші пріоритетні питання.
Орієнтовна тривалість благодійного заходу з 10 квітня 2020 р. по 10 травня 2020 р.
ТОВ «АВІС – УКРАЇНА» пропонує покупцям продукції, яка буде реалізовуватись в рамках благодійного заходу, надавати виробнику конкретні пропозиції щодо розподілу зібраних на благодійність коштів. Пропозиції просимо надавати в письмовому вигляді на адресу товариства, зазначену на сайті.
Лише спільними зусиллями зупинимо пандемію COVID-19!